WIJNPROEVERIJEN

Graag willen wij vertellen hoe heerlijk onze wijnen zijn, maar nog belangrijker is natuurlijk uw eigen oordeel. Daartoe organiseert Triple W proeverijen voor consumenten en bedrijven. Voor dit jaar hebben wij een aantal proeverijen in de planning staan: deze zullen via onze website bekend worden gemaakt.

 

Triple W hanteert aanvullend het unieke concept, Wine with…

Denk aan thema’s zoals, Wine with a View, Wine with Movies, Wine with Music, Wine at the Beach, Wine at the Harbor en nog veel meer mogelijkheden.

Stelt u zich voor een film als The Godfather met Italiaanse wijn of wijn uit New York State om helemaal in de stemming te komen. Of aan de opera La Traviata met een mooie wijn uit de Veneto. Of denk aan een locatie met een prachtig uitzicht waar u een heerlijk glas wijn drinkt, passend bij de situatie: zoals een fruitige en frisse rosé in de zomer of een gekoelde jonge Pinot Noir. Dit gecombineerd met hapjes, zodat het een belevenis wordt.

 

Uitgangspunt hierbij is de wijn op de voorgrond te zetten onder verschillende omstandigheden en te proeven met als doel om de wijn nog meer te beleven en emotie te ervaren.

Dit kan zowel plaatsvinden op locatie bij een event of bij de klant zelf, zakelijk en particulier.

 

Indien dit concept u aanspreekt of u hebt hier vragen over, dan kunt u een email met uw contactgegevens en vragen sturen naar: info@triplewines.com

 

Professional en bedrijven

Tijdens een proeverij voor u als professional of bedrijf kunt u het wijnaanbod uitproberen en zelf beoordelen welke wijnen het beste in uw assortiment passen. U bent van harte welkom op de proeflocatie in Bunschoten-Spakenburg of tijdens één van de andere proeverijen die in het land worden georganiseerd, waaraan Triple W deelneemt.

Natuurlijk kunt u als bedrijf ook een afspraak maken om bij u op locatie te proeven. Tevens zijn wij beschikbaar voor uw bedrijfsevenement om een op maat gerichte proeverij te leveren. Aan de laatste twee zijn kosten verbonden.

 

Consument

Indien u als consument wilt komen proeven buiten onze eigen proeverijen om, dan bent u van harte welkom op de proeflocatie in Bunschoten-Spakenburg. Dit is mogelijk tegen een vergoeding per persoon.

Ook is het mogelijk dat Triple W bij u een proeverij houdt, in afstemming met uw individuele wensen. Hier zijn kosten aan verbonden per persoon.

Als u zich wilt inschrijven voor één van onze proeverijen, meer informatie wenst of een individuele afspraak wilt maken, kunt u de contact pagina gebruiken.

Copyright - Triple W, tel. +31 6 38 26 11 20, e-mail info@triplewines.com